Search

Cine suntem?

www.salvati-icoanele.info este pagina web a campaniei pentru pastrarea simbolurilor religioase in scolile publice din România, campanie desfasurata intre anii 2006 si 2009 de Coalitia pentru Respectarea Sentimentului Religios, reunind peste 150 de organizatii non-guvernamentale si mii de persoane particulare.

www.salvati-icoanele.info reflecta actiunile si luarile de pozitie in favoarea pastrarii simbolurilor religioase in institutiile de invatamant din sistemul public.

Coalitia pentru Respectarea Sentimentului Religios a aparut si s-a organizat ca forma de rezistenta fata de actiunile lobby-ului secular-ateist si anticrestin din România, sustinut de organizatii similare internationale. Acesta, urmarind propria agenda de marginalizare a actului de credinta in societate, a declansat, in toamna anului 2006, o campanie agresiva impotriva prezentei simbolurilor religioase in unitatile de invatamant.

Reprezentantii Coalitiei pentru Respectarea Sentimentului Religios sunt Asociatia Civic Media si Asociatia PRO VITA Bucuresti.

TRAFIC TRIPUL - Directo Web