Search

Incep “procesele icoanelor”

7/4/2007

Actualizare: In urma sedintelor din 17-18 aprilie s-a amanat inceperea judecarii pe fond a proceselor pentru finele lunii mai si inceputul lunii iunie 2007. Reprezentantii paratului CNCD nu s-au prezentat, cerand judecarea in lipsa.

Datele primelor infatisari la Curtea de Apel Bucuresti, in procesele deschise impotriva Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (fond):

– reclamanti Asociatia Civic Media si Asociatia Provita Bucuresti – 17 aprilie
– reclamant Asociatia Studentilor Crestin-Ortodocsi Romani – 18 aprilie

Sedintele se vor desfasura la Curtea de Apel Bucuresti (in sediul “Tribunalului mare”, pe Splai) si sunt publice.

Postat in actiuni, stiri | 2 Comentarii »

2 Responses

  1. salvati-icoanele Says:

    claponel, iata raspunsul aici:

    http://www.salvati-icoanele.info/2007/04/21/icoana-e-o-fereastra-catre-cristos/

  2. o copila Says:

    Minoritatea vor drepturi pt. a ajunge majoritate.Scoala e o a doua casa mi-a spus pe cls. invatatoarea si are dreptate acolo afli cunostinta dar si intelepciunea daca vrei cu adevarat.Dar nu realizati cat de important este o icoana – prezenta lui Dumnezeu-dar cine are inima plina de rautate ,ura si necredinta nu poate sa inteleaga.Din propria experienta : fiind mai emotiva cand aveam un examen greu ma uitam la icoane ,stiam ca ma-m pregatit si ma lasam in voia lui Doamne -Doamne si eram surprinsa cat de frumos lucreaza Bunul Dumnezeu.Dumnezeu sa va lumineze si sa va dati seama ce ” crima ” faceti.Copii vazand icoanele vor fi mai cuminti stiind ca cineva ii vede si mereu ii calauzeste si ocroteste cu multa dragoste.Daca cu adevarat va iubiti copii ve-ti fi cu luare aminte la ce vor sa faca ereticii.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

TRAFIC TRIPUL - Directo Web