Search

Anunt important

23/2/2007

In vederea declansarii actiunii in justitie impotriva Deciziei CNCD privind eliminarea din scolile publice a simbolurilor religioase:

Rugam parintii [din Bucuresti] care au cel putin un copil inscris intr-o forma de invatamant public, care au indeplinit procedura prealabila (contestarea deciziei la CNCD), pot face dovada acesteia si sunt dornici sa sprijine actiunea PÂNA LA CAPAT, sa ne contacteze prin email. Asiguram asistenta juridica gratuita. Va rugam si insistam pentru seriozitate. Multumim.

Postat in actiuni, stiri | 4 Comentarii »

4 Responses

 1. LOVIN COSMIN Says:

  Partizanii diavolului de tip E.Moise sunt persoane cu scopuri precise,anticrestine,anticulturale. Nu se poate dialoga rational cu acesti oameni care sunt angajati intr-o lupta diabolica fara scrupule impotriva normalului a bunului simt si a insasi creatiei ,in care jertfessc orice chiar proprii copii.Massmedia le face jocul difuzindu-le ideile ,amplificand un fenomen aproape inexistent care tine de patologic transformandu-l in problema nationala.Inevitabil poporul nostru crestin ortodox, va sti sa-si apere identitatea si valorile,cu orice pret,asa cum a facut-o aproape 2000 de ani ,chiar fara aportul conducatorilor politici “europeni”

 2. simona Says:

  Icoanele nu sint ale copiilor. Icoanele sint ale voastre si vreti sa le bagati pe git copiilor.
  Copiii nostri au nevoie sa primeasca o educatie in care sint invatati sa gindeasca liber. Si daca intr-o zi vor vrea icoanele voastre sa o faca liber, din proprie vointa.
  Protestez impotriva acestei actiuni. Lasati parintii si copiii in pace.

 3. LOVIN COSMIN Says:

  Pentru adeptii darwinismului icoanele sunt stanjenitoare si de neinteles,dar acestia sunt insignifianti ca proportie si ideologie.”UN OM CA SI UN POPOR ATAT VALOREAZA CAT AU INTELES DIN SF. EVANGHELIE”(S.MEHEDINTI)

 4. Lucian Says:

  Simona, sunt curios… Cate pozitii de astea ferme ai avut impotriva publicatiilor pornografice care ne agreseaza copiii la orice colt de strada? Sau impotriva pronografiei perene de pe televizor? Sau poate cu alea esti de acord…
  Cat despre “icoanele sunt ale voastre”….Icoanele nu sunt ale noastre, Simona. Eu personal inca nu am icoana … hihihihihhi. Icoanele sunt pentru noi. E o diferenta. Si noi vrem sa fie si pentru copiii nostri. Iar daca tu nu vrei sa fie si pentru tine sau copiii tai nu te uita la ele. Icoana nu te scuipa, nu te injura, nu iti face nimic. Las-o in pace… Desi dupa cum vad ca ai reactionat… TE ARDE, asa-i ?

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

TRAFIC TRIPUL - Directo Web